Mini Circle

Laaaang uge!

Nu er min kære kørt på arbejde, så tid til at blogge lidt om en travl uge!
Han skal arbejde hele natten på Crazy Daisy i Viborg, så ser ham først imorgen tidlig.. øv øv.

I mandags blev jeg opereret. Jeg har været ret uheldig med et ar efter en operation, så det skulle laves fint, og indtil videre er jeg optimistisk med resultatet af det! Jeg blev opereret lige omkring halv 12, og da jeg vågnede op mødte det dejligste syn mig – Nemlig min kæreste Tobias 🙂
Om aften kørte vi til Viborg, fordi han skulle op i skole tirsdag morgen, så jeg sov bare videre da han tog afsted. hæhæ!
Hen på eftermiddagen kørte vi tilbage til Århus, da vi skulle lidt tidllig op onsdag, for jeg havde nemlig fødselsdag! Wuhuu. 20 år 😀

Nå men jeg blev vækket til morgenmad på sengen(pandekager) som Tobias var listet ud for at lave – rigtig prinsesse behandling jeg får!
Hen på eftermiddagen tog vi op i den børnehave jeg arbejder i, for at dele lidt lækkert ud, nu når jeg havde fødselsdag. De var glade for at se mig, om omvendt! 🙂
Om aften fik jeg min stedfars familie på besøg, til lidt lækker aftensmad!
Min mor havde dog en lille hemmelighed for mig…. En af mine tætteste veninder dukkede nemlig også op sammen med hendes dejlige lille datter.
En bedre dag kunne jeg bare ikke have ønsket mig- og gaver kan jeg heller ikke klage over!!

I dag torsdag kørte vi iiiigen tilbage til Viborg, for at tage til noget lagersalg. Jeg fandt 3 rigtig lækre trøjer, som kommer på her en af dagene sammen med mine fødselsdagsgaver.
Resten af dagen har vi bare slappet af. Jeg var lidt bagud med Paradise Hotel, så det måtte jeg lige rette op på, så jeg kunne se aftens afsnit med svigermor. Rigtig hyggeligt! 🙂

Imorgen fredag skal jeg til Silkeborg sammen med min svigermor. Der skal bare shoppes og hygges til den helt store guldmedalje! Det med shopping er vi ret gode til, og måske også lidt for gode! Men hva faen’..
Alt i alt har jeg bare haft en fantastisk uge. Specielt fordi Tobias og jeg endelig har kunne få en hel uge sammen, hvilket er sjælden da jeg bor i Århus, og han bor i Viborg.. Men vi klare det faktisk utroligt godt! Meeeen at køre frem og tilbage hver dag bliver jeg aldrig fan af!
Vi havde faktisk også 10 måneders dag i mandags, hvor jeg fik en buket blomster, som han selv havde fået lov til at sætte sammen og binde. Lidt sjov.:-)

Nu vil jeg putte mig under dynen. Godnat derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Circle